Oyungezer – Türkiyenin Oyun Dergisi

Published by Barış Parlan on

LEVEL, ProGamer ve PC Gamer dergilerini hazırlayan ekipten yepyeni bir oyun dergisi geliyor: Oyungezer – Türkiye’nin Oyun Dergisi!

Geçtiğimiz ay LEVEL dergisinden ayrılan yazar kadrosu, yeni bir oyun dergisi için kolları sıvadı. Sinan Akkol, Tuğbek Ölek ve Serpil Ulutürk’ün öncülüğünde, Türkiye’de şimdiye kadar çıkmış en başarılı oyun dergilerinin altına imzasını atan bu ekibin yeni dergisi OYUNGEZER, Kasım ayında piyasada olacak.

Misyon

OYUNGEZER, standart oyun dergiciliğinin ötesinde bir misyon üstleniyor. Dergi, sıcak ve samimi yazıları, okuyucuya en doğru bilgiyi en kısa yoldan anlatan bir üslupla harmanlayacak. Oyunlara ve oyunculuğa karşı ülkemizdeki yerleşik önyargıları değiştirmek de Oyungezer’in öncelikli hedefleri arasında.

PC, PlayStation ve Nintendo platformlarına ait oyunlarla ilgili her şey Oyungezer’in ilgi alanı içinde yer alıyor. Ayrıca Oyungezer okurları her ay birbirinden değerli promosyonları da dergiyle beraber edinecek. Türkiye’nin en özenli hazırlanmış DVD içeriğine de sahip olan Oyungezer, 8 GB’lık DVD’siyle aylık oyun ihtiyacınızı tek başına karşılayacak.

İlk sayısı Kasım ayında çıkacak olan Oyungezer kısa zamanda oyun dergileri arasında liderliğe oturacak, samimi ve kendinizi ait hissedebileceğiniz bir oyun dergisi olacak.

Ekim ayı başında Oyungezer’in websitesi de Beta yayınına başladı. Yazar ve okurların büyük bir heyecanla buluşutuğu sitenin forumları daha şimdiden dolup taşıyor!

Bilgi

Telefon: (216) 235 80 62
Sinan Akkol – İmtiyaz Sahibi, sinan@oyungezer.com.tr
Tuğbek Ölek – Yayın Koordinatörü, tugbek@oyungezer.com.tr
Serpil Ulutürk – Sorumlu Yazı İşleri Müdürü, serpil@oyungezer.com.tr

Oyungezer Ekibi


Barış Parlan

I'm an earthling named Barış Parlan. Natural born curious and critical which evolved into a nerd digital storyteller. Ph.D. candidate of remix theory within digital humanities. Technology consultant, graphic designer, VJ (visual-jockey), artist. #science #futurism #cyberpunk #criticaltheory #anarchy

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Oyungezer – Türkiyenin Oyun Dergisi

Okuma süresi: 1 min
0